OVER ONS

DouBBleYou sports & promotion ontzorgt in het keuze- en aanschafproces van team wear, sportartikelen, sportaccessoires en promotiekleding. En vergroot daarmee het sportplezier én de impact van sportclubs, bedrijven en scholen.

ONZE ACHTERGROND
DouBBle You sports & promotion is een jonge onderneming en heeft haar oorsprong 'aan de andere kant van de tafel'. Door zowel onze eigen (hockey-)club ervaring, als professionele kennis van de sport- én textielwereld begrijpen we als geen ander de uitdagingen van onze klanten. We onderscheiden ons door een persoonlijke benadering, heldere communicatie en transparante afspraken. En door volledig op de specifieke wensen van de klant geënte producten en oplossingen te leveren.

ONZE FILOSOFIE
Met de groeiende aandacht voor een gezonder leven, is ook het belang van sport in onze lifestyle steeds groter. In de wereld van clubsport en georganiseerd sporten door scholen en bedrijven, zien we dan ook steeds meer behoefte aan passende teamkleding, met high-performance materialen en geavanceerde functionaliteit. Een goed advies in het selectie-, keuze- en aanschafproces ervan behoeft dan productkennis, aandacht en tijd. Wij bieden dat!

DouBBle You werkt met  partners die kleding en materialen in eigen huis ontwikkelen en produceren. Hierdoor kunnen wij direct en optimaal inspelen op jouw specifieke behoeften.