CASES

Wat klanten zeggen over DouBBle You en haar partners

Thorvald Veneberg

Algemeen Directeur KNWU

"Zowel KNWU als FABB sportswear hebben een visie gericht op het verbeteren van teamprestaties. Dat 'teamdenken' staat ons beiden enorm aan en is ook één van de grootste bindende factoren in ons partnerschap. Daarnaast  luisteren Menno en Frederik echt naar de ervaringen van de renners en die feedback gebruiken ze om de collectie continue door te ontwikkelen. Volledig naar onze wensen dus. Of nog beter; naar de wensen van de atleten!"

Willem Terlouw

Bestuurslid S.M.H.C

" We wilden als club alle leden in één keer over zetten naar een goede en betrouwbare kledingleverancier. Dat werd snel FABB. Met het leasemodel dat we met hen overeen zijn gekomen, hebben alle leden altijd de juiste kleding in de goede maat. De verdere ontwikkeling van de clubcollectie loopt ook al naar tevredenheid. Echt een prima samenwerking zo!"

Caroline Klein

Rector Markenhage College Breda

"We hadden een wild plan voor hoodies voor onze reünie. Binnen no-time geregeld én ook een prima bestelproces! Echt top geregeld en ook een heerlijke pasvorm! Met DouBBle You was het snel, transparant en naar volle tevredenheid geregeld. We hoefden alleen maar zelf te passen en te kiezen"

Axel Vogel

Sponsormanager Zuiver vastgoed /elfi.nl

"Met DouBBle You is het prima sparren en krijg je wat je vraagt. Of beter, je krijgt eerlijk advies. En daarmee écht wat je nodig hebt. Tegen een goede prijs en met prima opvolging. We kijken alweer uit naar nieuwe projecten."

Jibbe de Goede

Eigenaar Happy Bodies Lifestyleclubs

"We zochten een oplossing voor onze behoefte aan een functioneel, maar zeker ook comfortabel shirt. Natuurlijk ook met een tof design en... een shirt waar iedere medewerker van onze clubs zich echt happy voelt. Samen met FABB zijn we daar echt heel erg goed in geslaagd."

Marnix Wolters

General Manager Zoetermeer Hammerheads

"Als 'new kid' in de Nederlandse basketbal wereld, wilden we een passende partner die met ons mee denkt in mogelijkheden en groei. Als oud-collega kende ik Menno zijn eerlijke en klantgerichte aanpak al. Juist in combinatie met de creativiteit en productkennis van FABB sportswear een uniek partnership!"

Marc van der Linden

Coördinator Johan Cruyff Academy Tilburg

"Om de 3 Johan Cruyff Academy's in Nederland een stukje eigen identiteit te geven, heeft DouBBle You ervoor gezorgd dat de teams in Amsterdam, Groningen en Tilburg de éénheid uitstralen die we samen beogen. Een volledig op onze wensen afgestemde polo en vest zijn het resultaat. Zoals Johan het zou zeggen: Om gelukkig te zijn, moet je iets doen waar je gelukkig van wordt !"

Floris Wubbena

Coach Push MC3

"Onze meiden wilden écht 1 team uitstralen, maar wel met een gaaf en modern 'track-suit'. Door onze directe lijn met DouBBle You was dat snel geregeld. De FABB pakken zijn echt heel tof! Menno denkt ook echt mee en bij vragen of klachten pakt hij het snel op. Juist ook als intermediair tussen klant en producent. Een prima partij dus, ook voor individuele teams!"