CASES

Wat klanten zeggen over DouBBle You en haar partners

Carlo Cesar

Partnermanager KNWU

"Zowel KNWU als FABB sportswear hebben een visie gericht op het verbeteren van teamprestaties. Dat 'teamdenken' staat ons beiden enorm aan en is ook één van de grootste bindende factoren in ons partnerschap. Daarnaast  luisteren Menno en Frederik echt naar de ervaringen van de renners en die feedback gebruiken ze om de collectie continue door te ontwikkelen. Volledig naar onze wensen dus. Of nog beter; naar de wensen van de atleten!"

Willem Terlouw

Bestuurslid S.M.H.C

" We wilden als club alle leden in één keer over zetten naar een goede en betrouwbare kledingleverancier. Dat werd snel FABB. Met het leasemodel dat we met hen overeen zijn gekomen, hebben alle leden altijd de juiste kleding in de goede maat. De verdere ontwikkeling van de clubcollectie loopt ook al naar tevredenheid. Echt een prima samenwerking zo!"

Michael de Rooij

Voorzitter BHV Push

"We stonden voor de uitdaging eerder dan verwacht een nieuwe kledingleverancier te vinden. Met DouBBle You is dat snel, transparant en naar volle tevredenheid geregeld. We hoefden feitelijk alleen zelf te kiezen"

Axel Vogel

Activatiemanager simpel.nl

"Met DouBBle You is het prima sparren en krijg je wat je vraagt. Of beter, je krijgt eerlijk advies. En daarmee écht wat je nodig hebt. Tegen een goede prijs en met prima opvolging. We kijken alweer uit naar nieuwe projecten."

Jibbe de Goede

Eigenaar Happy Bodies Lifestyleclubs

"We zochten een oplossing voor onze behoefte aan een functioneel, maar zeker ook comfortabel shirt. Natuurlijk ook met een tof design en... een shirt waar iedere medewerker van onze clubs zich echt happy voelt. Samen met FABB zijn we daar echt heel erg goed in geslaagd."

Erik-Jan Cornelisse

COO Air Combat Europe

"FABB Sportswear had de opdracht om voor ACE polo shirts te ontwerpen die: stijlvol, functioneel en ook het element van een piloot hadden. Dit was natuurlijk een uitdaging. FABB hanteert gelukkig wel vaker zo'n soort opdracht en door middel van alle kennis en creativiteit binnen FABB is dit shirt ontworpen... echt Top Gun waardig !"

Jurriaan Frakking

Voorzitter S.V. RAP

"Om een goed beeld te krijgen hoe het SV RAP shirt er rond de eeuwwisseling eruit zag hebben we een flyer kunnen vinden uit die periode met een voetbal speler die een SV RAP shirt draagt. Met dit idee zijn we aan de slag gegaan om een 'vintage' shirt te ontwikkeling met een hedendaags draag comfort. Typisch iets voor een custom made shirt van GECO!"

John Mooldijk

Ass,manager Push MC3

"Onze meiden wilden écht 1 team uitstralen, maar wel met een gaaf en modern 'track-suit'. Door onze directe lijn met DouBBle You was dat snel geregeld. De FABB pakken zijn echt heel tof! Menno denkt ook echt mee en bij vragen of klachten pakt hij het snel op. Juist ook als intermediair tussen klant en producent. Een prima partij dus, ook voor individuele teams!"